Sandro & Friends

Ahir, el diari Nació Digital va publicar una fotografia que fa posar una mica els pèls de punta. És aquesta:


El text que acompanya la foto és aquest:
Una foto curiosa... I autèntica. Es va fer a finals d'abril i aplega, d'esquerra a dreta, Josep Maria Xercavins, empresari immobiliari, Artur Mas, president de CiU, Enric Lacalle, president de Barcelona Meeting Point, José Antich, director de La Vanguardia, Josep Cuní, periodista de TV3, Antoni Brufau, president de Repsol YPF i Joan Maria Nin, director general de La Caixa.

Asseguts hi ha, també d'esquerra a dreta, Sandro Rosell, candidat a la presidència del FC Barcelona, Antoni Vila Casas, mecenes cultural, Arcadi Calzada, expresident de Caixa Girona, i Antoni Puig, empresari.
El millor de tot no és la foto en sí. Jo puc deduir moltes coses veient aquesta foto (per exemple, per què Sandro Rosell està tan protegit pels mitjans de comunicació, especialment per tots els del Grup Godó: Pepe Antich han fet bé la seva feina), però admeto que, al cap i a la fi, són elucubracions.

Però clar, després sento aquest document i flipo. L'audio és d'una entrevista que li van fer a l'amic Sandruscu el passat 2 de juny (fa una setmana) al Club de la Mitjanit de Catalunya Ràdio:



Em sembla que això de mentir al Sandro li mola massa. Què tal aquest altre document? S'ha d'escoltar fins el final.












¿Per què menteixes tant, Sandro?