Sandro & Friends (bis)

Després del (normalet) debat d'ahir entre els candidats a la presidència del Barça, avui La Vanguardia (cada cop menys desacomplexada en la seva ajuda total a Sandro Rosell) ha tingut la poca vergonya d'obrir així la seva secció d'esports:

"Un plan y tres borradores".

El paralític mental del Dagoberto Escorcia, cap d'Esports de LV,  no té cap mena de pudor. No en té prou amb tenir una de les pitjons seccions d'esports de tots els diaris espanyols, sinó que es dedica a fer campanya barata a favor d'un candidat. Dagoberto: ets un càncer. Suposo que has arribat a cap d'Esports perquè saps com llepar-la. Però tu i els que actuen com tu sou una vergonya per al periodisme.

Arribats a aquest punt, jo ja tinc clar que en aquestes eleccions vaig amb qualsevol candidat que no sigui Sandro Rosell.

Jo crec que, en un moment dolç del Barça com és l'actual, el guanyador de les eleccions ha de complir un requisit fonamental: mantenir l'estructura esportiva actual. I l'únic que no ho garanteix (per molt que ara digui el contrari, s'ha passat anys rajant de l'actual model) es diu Uscu, San-druscu.