Per als que tinguin hipoteques

Avui he llegit aquesta recomanació que m'ha semblat interessant:
"Aunque baje el Euríbor, los que tienen hipoteca no deberían bajar la cuota que pagan. Mejor que reduzcan años de devolución. Si no, se lo gastarán y cuando suban los intereses se acordarán de esta recomendación"
Jo no tinc hipoteca i per tant no em puc aplicar el cuentu, però suposo que quan cau l'Euribor i veus que el que es redueix el que pagues mensualment et deu faltar temps per anar a compar champany del bo, reservar caps de setmana en cases rurals i comprar-te aquell gadget que fa temps que tens entre cella i cella.

Per això la recomanació del professor Carles Torrecilla al Diario Montañés m'ha semblat molt oportuna. Igual que aquesta altra:
¿Es buen momento para invertir en Bolsa?
Para especular a corto plazo, sí; para invertir a largo plazo, también. En ambos casos hay que saber mucho de cómo invertir en la Bolsa y cuales son las mejores opciones. No es momento para los amateurs.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo crec que ara és un bon moment per reduir quota. Perque així quan pugi l'euribor la pujada mai serà massa gran.
Si ara amortitzes anys, quan pugi l'euribor potser no podràs pagar-la.
Si a mesura que amortitzes hipoteca, vas reduint quota, arriba un moment en que reduir els anys de devolució és més profitós perque amb menys diners redueixes més anys.
Només és la meva opinió.