Smoke seller

Un dels periodistes més sobrevalorats d'Espanya és l'autoanomenat Maldini. En realitat, el paio es diu Julio Maldonado però com que va d'expert en futbol internacional es fa dir Maldini: així és com signa els seus articles, com el presenten als programes de TV, etc.

Quan va començar a aparèixer als mitjans, o potser quan jo el vaig descobrir (fa més o menys deu anys), vaig pensar que aquest tio era un màquina. Si, per exemple, al Maldini li preguntes referències sobre un desconegut jugador senegalès que acaba de fitxar per un equip europeu qualsevol, segur que ell és capaç d'explicar-te que es tracta d'un jugador molt físic, amb gran presència al mig del camp i una arribada molt poderosa, que encara ha de curtir-se en una gran lliga europea però que sense cap mena de dubte hem d'estar atents a ell perquè té un gran futur.

BULLSHIT.

Aquest tio no en té ni folla de futbol i avui he comprovat que és un farsant.

A la nova publicació QualitySport entrevisten al Maldini i així és com el presenten:


Em quedo amb la frase: "Tiene siete antenas de televisión en su tejado y ve una media de 60 partidos semanales".

Obviant això de les antenes (¿per a què en voldrà set?), atenció a la dada que demostra la seva professionalitat: veu 60 partits setmanals (de mitjana! Algunes setmanes en veurà 40, però d'altres en veurà 80). Fem una mica de números:

Entre pitos i flautes, i arrodonint una mica, un partit de futbol dura 2 hores (incloent temps de descompte i tal). Per tant: 2 hores x 60 partits = 120 hores.
Una setmana té 168 hores (24x7).

De les 168 hores que té la setmana, el tal Maldini en passa 120 ocupat veient partits. Per tant, li queden lliures 6,8 hores al dia, que suposo que inverteix en dormir, menjar, anar a la feina, escriure articles, etc. No quadra per enlloc.

Ergo, queda demostrat que aquest tio és un frau.

3 comentaris:

elgatodebalmes ha dit...

Esto es periodismo de investigación y lo demás son tonterias! Que se ria PedroJ y sus trenes desaparecidos! Le has "pillao"...:)

Anónimo j. ha dit...

Pues a mí Maldini me gusta...
Eso sí, genial el cálculo de horas de fútbol por semana. ¿Sabes lo mejor? ¡Está casado con Marta Domínguez! Ella se va a correr y él se queda viendo la tele...
j.

Pescador de Perles ha dit...

Está casado con otra atleta, Maite Zúñiga, estrella de grandes programas como... SUPERVIVIENTES.

Lo que le faltaba para acabar de dar rabia al colega.