L'entrevista de Terribas a Montilla

Els socialistes mai no han paït gaire bé la crítica. És un defecte molt humà, però en el cas dels socialistes la reacció és sempre agressiva i desagradable. Suposo que, des de la seva pretesa superioritat moral, no entenen que algú pugui estar en desacord amb les seves idees.

Dilluns passat la Terribas va entrevistar Montilla a TV3 i la Terribas va fer el mateix que sempre: una entrevista agressiva. És el que haurien de fer tots els periodistes, i més si l'entrevistat és una persona que protagonitza una gestió -sent generosos- amb moltes ombres. És el cas del president Montilla.

El problema és que als socialistes no els ha agradat que algú fos agressiu amb el seu líder. I han carregat contra Terribas amb tota la cavalleria. El diputat Joan Ferran, el famós polític que va criticar la crosta nacionalista de TV3 i Catalunya Ràdio, no va trigar a rajar.

Però la millor reacció ha sigut la de Miguel A. Martín, regidor del PSC a l'Ajuntament de Barcelona amb diversos càrrecs municipals i al partit (entre ells, membre de l'executiva del PSC a Barcelona). Això és el que va penjar al seu Facebook després de veure l'entrevista:


El millor de tot és quan diu "INMENSO President Montilla". S'ha de ser molt cec.

Lògicament, l'amic Martín no dimitirà.

2 comentaris:

elgatodebalmes ha dit...

Es muy fuerte. Pero ¿de donde has sacado su estado en Facebook? ¿Es público? O se ha ido propagando en plan viral. En caso de que su perfil sea público no debería dimitir (es demasiado honroso) tendrian que cesarle. no? Puedo entender todo el comentario y verlo como una legitima opinion, pero lo de "mal follada" me parece alucinante.

Pescador de Perles ha dit...

Ésta es la excusa que él ha utilizado para defenderse: el Facebook es una página personal. Mentira. Es una página pública desde el momento en el que aceptas entre tus amigos de Facebook a gente de todo tipo, no solo a tus verdaderos amigos. No sé si me explico...

Lo que este tío publicó en Facebook es una opinión personal fuera de lugar en un foro público. Por tanto, dimisión.