Mort a Ryanair

La línia que separa la genialitat del frikisme és molt prima. I sinó que li expliquin a Ryanair, o concretament el seu director general, Michael O’Leary.

Ja havien anunciat que els nous avions de la companyia vindran amb un sol lavabo. Així podran guanyar una mica d’espai per a posar quatre seients més als avions (no em vull imaginar què et pot passar si t’agafa un apretón i coincideixes amb el típic vol ple d’anglesos de comiat de solter que fan cua al lavabo per a pixar tota la cervesa que s’han begut).

Després d’aquesta idea genial, ara l’Avui n’anuncien una altra:

Potser els nous avions que rebrà Ryanair també sortiran, com va explicar O'Leary, "amb les últimes deu fileres de seients anul•lades i substituïdes per una barra per agafar-se. I es guanyarien 100 places per avió". Així, segons O'Leary, "si vols un seient, hauràs de pagar 30 euros, però si vas dret, el preu serà d'1 euro".
Aquest home està sonat.

La idea no té cap sentit. L’enlairament i l’aterratge podrien ser un espectacle. I no parlem de les eventuals turbulències.

Dubto que les autoritats competents els ho permetin. Però el pitjor és que, si poguessin, ho farien.

Mort a Ryanair.

1 comentaris:

elgatodebalmes ha dit...

Refrendo el titulo del post! MUERTE A RYAN AIR!

En cualquier caso y para la tranquilidad de todos, he leido que los chinos lo intentaron para los vuelos internos y las federacion internacional de aviacion (o como quiera que se llame) lo vetó por ser una majadería en lo que concierne a la seguridad.

Lo que quiere el majadero este es publicidad gratuita! Espero que al final el sentido comun impere y estas aerolineas de medio pelo que tratan al pasajero como ganado se vayan aun mas lejos (Girona aun esta cerca). No creo que se vaya a pique porque siempre habrá un estudiante corto de pasta que por ir a Londres es capaz de ir sentando encima de un cactus (y pagar por ello). Pero es todo un poco rastrero!