Dues bones notícies

La classificació del Barça per a les semifinals de la Champions té a) una explicació, b) una conseqüència. Totes dues són bones notícies que surten reflectides a la pàgina d'estadístiques que publica avui el Daily Mail.

a) L'explicació de per què hem arribat fins aquí és el joc d'equip del Barça. Som l'equip que més es passa la pilota. Aquesta és la clau que ens permet fer correr el rival fins a marejar-lo. Messi és Déu, i després dels quatre gols d'ahir encara més, però la clau és el joc d'equip. Els cinc millors passadors de la Champions League són del Barça (Xavi, Piqué, Alves, Iniesta, Busquets). I, de fet, dels 20 millors passadors del campionat, 9 són nostres.

b) La conseqüència és que, gràcies a aquest joc col·lectiu, la tendència a l'alça del Barça és imparable. Ara que hem passat de quarts de final, serà la 26ena vegada que jugarem una semifinal europea, igualant el Reial Mordor.

Aquest és el quadre que publica avui el Daily Mail (clicka per a fer més gran):


Aquests són els millors articles que he llegit a la premsa estrangera:
Per cert, des d'un altre article del Guardian lamenten que ahir l'Arsenal no fes un marcatge a l'home a Messi. No m'estranyaria que Mourinho apliqués aquesta tàctica d'equip petit per a frenar el geni argentí.

1 comentaris:

elgatodebalmes ha dit...

A estas alturas deberias estar pagandoles por el año que te estan haciendo pasar... :P Para ti, la cuota de socio por 10!