"Querido Emilio"

Això de la justícia espanyola és una broma acollonant.

Ja n’he parlat en altres ocasions. Però la notícia que ahir publicava El Mundo sobre el jutge Garzón és espectacular. Copio el titular i un subtítol:

Garzón le pidió a Botín que pagara su curso en Nueva York
Al reincorporarse, no admitió a trámite contra una querella contra su patrocinador.
Us ho resumeixo: fa un temps, Garzón va demanar una excedència i se’n va anar a fer un curs a Nova York. Un curs que valia 300.000 euros. Garzón li va demanar a Botín aquests diners (l’encapçalament de la carta, “Querido Emilio”, passarà a la història) i Botín va accedir a pagar-li la pasta.

Però, com a bon banquer, l’amic Botín és més puta que les gallines i no et dóna pasta (i menys 50 milions de peles) sense demanar alguna cosa a canvi.

Quan a Garzón se li va acabar l’excedència i va tornar a fer de jutge a l’Audiència Nacional, es va trobar que algú havia fotut una querella contra el seu amic Botín. I aleshores Garzón va decidir (sorpresa!) arxivar la ditxosa querella que amenaçava el seu patrocinador.

Algú pot negar que això és una broma?

Després, quan els diaris catalans critiquen la justicia espanyola amb un editorial conjunt, tothom es posa les mans al cap.

1 comentaris:

elgatodebalmes ha dit...

realmente no creo que pueda hacerse un relacion directa entre ambos hechos. En cualquier caso,estéticamente es horrible y se le deberia llamar la atención.

Podrias hacer un post sobre porque archivo la causa.