La màfia a Barcelona

L'altre dia va sortir publicat un article esfereïdor a La Vanguardia. Explicava l'existència d'una xarxa mafiosa a Ciutat Vella. Vaig pensar de penjar-lo al blog, però per no vaig poder per una qüestió de temps (mala setmana). Ara que tinc una mica més de temps, recupero el tema.

Per als que no en sapigueu res, el fantàstic blog Paper Papers explica tant la notícia com l'entrellat de l'història. Us penjo el primer paràgraf per a que feu boca, però us recomano que llegiu sencer el post de Paper Papers.
Por fin. Dos reporteros de tomo y lomo firman hoy en La Vanguardia una información que desvela una Barcelona tan verdadera como la de los libros de arquitectura y urbanismo. Amplía lo publicado ayer en El País. Es así: la Justicia investiga una red gansteril que usaba la extorsión y el soborno para obtener licencias municipales y que amenazó de muerte a la ex concejal de Ciutat Vella y a su equipo. En la investigación aparecen algunos cargos municipales. Ciutat Vella es el distrito que incluye el casco antiguo de Barcelona.
Com deia: esfereïdor.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha pocs polítics que semblin sincers. Ella, sense ser política, era una persona a la qual la gent del barri es creia. Era cusiós veure-la passejar els dissabtes al matí amb un grup de persones, detectant els problemes del barri. A peu de carrer. En fin, a veure com acaba la història.

Anònim ha dit...

magnificent issues altogether, you simply gained a new reader.
What might you suggest about your put up that you
simply made a few days in the past? Any positive?

Check out my webpage: Www.Dailymotion.com